1. Efect puternic antiinflamator

Mai multe studii stiintifice au demonstrat efectul antiinflamator indus de consumul constant de pulbere de orz verde. Persoanele care introduc in dieta lor zilnica acest produs afirma constant ca simt imbunatatiri clare ale mobilitatii articulare, ale rezistentei la efort si ale motricitatii in general.

Intr-un studiu din 1983, un grup de cercetatori japonezi au demonstrat ca aceste efecte antiinflamatorii sunt cat se poate de reale si au un suport material: au identificat si au izolat din frunza de orz verde o proteina complexa care a dovedit ca are un efect antiinflamator puternic, comparabil cu al aspirinei – dar fara efectele de iritare a mucoasei gastrice pe care le genereaza mai toate antiinflamatoarele nesteroidiene administrate oral.

Kubota, K.; Matsuoka, Y.; and Seki, H. 1983. “Isolation of Potent Anti-Inflammatory Protein From Barley Leaves.” The Japanese journal of Inflammation, Vol. 3, No. 4.

  1. Stimulator al sistemului imunitar

Introducerea in dieta a 5-6 grame de pulbere de orz verde in doua administrari (dimineata si seara) inainte de masa, a generat rezultate inregistrate clinic in cadrul a doua studii stiintifice realizate de oameni de stiinta japonezi si americani. Ei au constatat o crestere a activitatii de sinteza de interleukina 2 si prolactina, ambele avind rol in stimularea activitatii sistemului imunitar. Altfel spus, consumul de pulbere de orz verde intareste sistemul imunitar, ceea ce face ca persoanele care introduc constant acest produs in dieta, sa fie mai rezistente la viroze si/sau alte infectii ale cailor respiratorii – si nu numai.

Badamchian, M.; Naylor, P.H.; Spangelo, B.; Strickler, M.P.; Stone, M.J.; Hagiwara, Y.; Hagiwara, H.; and Goldstein, A.L. 1991. “Immune-endocrine Activities of Green Barley Leaf Extract” FASEB Journal, Vol. 5, No. 4.

Sunt sute de alte astfel de studii care pun in evidenta multiplele beneficii ale consumului de orz verde, si vom aduce constant concluziile lor in atentia publicului interesat.

Sunt fapte care pledeaza pentru ideea de preventie a imbolnavirilor, de obtinere si consolidare a starii de bine prin dieta si prin introducerea in dieta a unor surse de nutrienti extrem de valoroase si usor de consumat, cum sunt pulberile vegetale

Phyto Biocare si-a propus sa dezvolte constant o linie de astfel de produse si sa readuca in atentia oamenilor ideea de preventie a imbolnavirilor si de consolidare a sanatatii in mod cat se poate de natural. Oamenii au fost si sunt dintotdeauna parte a naturii, e foarte important sa nu uitam asta si sa ne reintoarcem la ea. Natura este in continuare foarte generoasa cu noi, trebuie doar sa fim constienti de asta.

Written by Play Solutions